AanmeldenDe wijkbus rijdt in Mariahoeve en Marlot. De wijkbus brengt u ook naar een aantal bestemmingen in de omgeving zoals HMC Antoniushove en HMC Bronovo.

U wilt ergens naar toe:

  1. U vraagt de rit 1 dag van tevoren aan
  2. de bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.
  3. kosten voor 1 persoon: €21 per kwartaal, voor echtparen (of met begeleider) €27 per kwartaal

 

Aanmelden:

Om gebruik te kunnen maken van de Wijkbus Mariahoeve dien je jezelf eerst aan te melden als lid. Dit kan eenvoudig via de website of telefonisch. Vervolgens kun je ritten reserveren op basis van jouw specifieke behoeften en agenda. Het is belangrijk om dit tijdig te doen, aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per rit.

Aanmelden kan via het telefoonnummer  070 3854550

Wie kunnen gebruik maken van de Wijkbus Mariahoeve?

Mensen die slecht ter been zijn maar niet in een rolstoel zitten.

Op welke dagen kunt gebruik maken de Wijkbus?

Dagelijks op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur

De Wijkbus Mariahoeve is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de mobiliteitsbehoeften van verschillende doelgroepen binnen de wijk. Denk hierbij aan ouderen, mindervaliden, mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. De bus biedt een veilige en comfortabele manier om je binnen en buiten de wijk te verplaatsen, zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Ouderen

Voor veel ouderen kan het lastig zijn om zelfstandig gebruik te maken van het reguliere openbaar vervoer. De Wijkbus Mariahoeve biedt hen een oplossing door ze op te halen en naar hun bestemming te brengen. Of het nu gaat om een bezoek aan familie, boodschappen doen of een afspraak bij de dokter, de wijkbus staat voor hen klaar.

De voordelen van de Wijkbus Mariahoeve

Naast het feit dat de Wijkbus Mariahoeve specifiek is ontworpen om aan de mobiliteitsbehoeften van verschillende doelgroepen te voldoen, biedt deze service nog tal van andere voordelen:

Gemak

Met de Wijkbus Mariahoeve hoef je geen rekening te houden met dienstregelingen of overstappen. Je kunt eenvoudigweg een rit reserveren en de bus komt je ophalen op het door jou gewenste tijdstip en locatie. Dit geeft je de vrijheid om je dagelijkse activiteiten zonder stress te plannen.

Sociale interactie

Eén van de mooie aspecten van de Wijkbus Mariahoeve is dat het niet alleen een vervoersmiddel is, maar ook een manier om in contact te komen met medebewoners. Je kunt tijdens de rit gezellig kletsen en nieuwe mensen leren kennen. Dit draagt bij aan het gevoel van verbondenheid binnen de wijk.

Betaalbaarheid

De Wijkbus Mariahoeve is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het budget.

De Wijkbus Mariahoeve biedt inwoners van de wijk Mariahoeve een waardevolle mobiliteitsoplossing. Of je nu een oudere bent die graag zelfstandig wil blijven reizen, of iemand met een beperking die behoefte heeft aan extra ondersteuning, de Wijkbus Mariahoeve staat voor je klaar. Met gemak, sociale interactie en betaalbaarheid als belangrijkste voordelen, is het zeker de moeite waard om gebruik te maken van deze unieke service.

Dus waar wacht je nog op? Meldt je vandaag nog aan bij de Wijkbus Mariahoeve en ontdek de mogelijkheden!

Aanmelden:  070 3854550

Voor meer informatie belt u de voorzitter, Huub Verlaek, op 06-12996303

of u stuurt een mail naar wijkbusmariahoeve@ziggo.nl

 

Translate »