Stadsspeld

Stadsspeld

3 vrijwilligers van Wijkbus Mariahoeve kregen van het college van burgemeester en wethouders een Stadsspeld. Dit voor hun jarenlange inzet voor hun buurtgenoten.

Zij krijgen de onderscheiding voor erkenning en waardering voor hun vrijwilligerswerk. De vrijwilligers doet dit werk al 10 jaar of langer. Ze zijn actief als chauffeur en plannen de ritten in. Ook helpen zij buurtbewoners en luisteren ze naar hun persoonlijke verhalen.

Stadsdeelwethouder Barker deelde de Stadsspeld uit.

Deze personen kregen een Stadsspeld:

  • mevr.  Dijkhuizen-Brouwer
    de hr   Verlaek
    de hr   Van Dorp

Wijkbus Mariahoeve

De Wijkbus Mariahoeve is een initiatief van bewoners uit Mariahoeve. De wijkbus zorgt voor veilig en prettig vervoer binnen en buiten de wijk voor kwetsbare bewoners. Zoals ouderen en mensen met handicap. Voorbeelden zijn boodschappen doen, bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut. Of een bezoek een familie of vrienden.

 

Met de onderscheiding wil de gemeente vrijwilligers, organisaties en inwoners bedanken voor hun inzet. Er zijn verschillende onderscheidingen.

Stadsspeld

De Stadsspeld is voor vrijwilligers die zich minimaal 10 jaar hebben ingezet voor de Haagse bevolking in hun wijk of buurt.

 

Gemeente Den Haag Stadsspeld

 

 

Translate »